​Udtynding af skov tilbydes med stor erfaring

​Få professionel hjælp til udtynding af skov

Har du som skovejer brug for professionel hjælp til udtynding af skov, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Jk-Maskinrail.dk ApS har vi mere end 10 års erfaring inden for vores fag, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for skovejere og savværker i Vejen, Esbjerg, Kolding og omegn.

Vi bliver som regel kontaktet af skovejere, der gerne vil have tyndet ud i deres skov. Det kan for eksempel skyldes, at træerne er begyndt at vokse ind i hinanden, eller at træerne dækker for en sti eller andre passager.

Vi kan tynde ud i alle slags træer

Vi har både de rette maskiner og det rette mandskab til at sikre os, at vi kan tynde ud i alle slags træer. Det gælder, uanset hvilken træsort eller hvilken størrelse der er tale om. Så hvad end din opgave går ud på i forbindelse med udtynding af træ, så kan vi hjælpe dig i mål med dit projekt. 

Få kompetent rådgivning og vejledning

Udtynding af skov er utroligt vigtigt både for skovens sundhed og for dens økonomi. For at opnå en stor diameter på sit træ er det blandt andet vigtigt, at skoven bliver udtyndet rettidigt.

Vi kan foretage udtynding af skov på flere forskellige måder alt afhængigt af, om der for eksempel er tale om en løvskov eller en nåleskov, og hvor gammel skoven er.

Derfor står vi til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan være helt sikker på, at du får den rette løsning, der sikrer den mest optimale vækst.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejdsmetoder. Vi skræddersyer også gerne et og uforpligtende tilbud på udtynding af skov, hvis du ønsker dette. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål mad udtynding af din skov.

​​

Bliv ringet op

Ønsker du at vi kontakte dig? Så udfyld felterner herunder, så ringer vi hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Medlem af

Firma

JK-Kristiansen.dk ApS

CVR: 39809087

KONTAKT OS

☎ Tlf.: 42 60 73 03

✉ E-mail: jk@jk-maskinrail.dk