Træfældning udføres sikkert og forsvarligt

Har du et eller flere træer på din grund, som du godt kunne tænke dig at få fældet? Så står vi hos Jk-Maskinrail.dk ApS klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder træfældning for både privatpersoner, virksomheder, kommuner og boligforeninger i Vejen, Kolding, Esbjerg og flere andre omkringliggende områder.

Vi har ti års erfaring indenfor bl.a. fældning af træer, og vi sørger altid for at udføre vores arbejde på sikker og forsvarlig vis, så du får udført din opgave i højeste kvalitet.

Fældning af træer udføres med fokus på omgivelserne

Træfældning af store træer bør udføres af specialister, da der kan stå andre træer, bygninger eller biler tæt på træet, der kan blive beskadiget i forbindelse med fældningen. For at undgå skader på omgivelserne starter vi altid vores arbejde i forbindelse med fældning af træer med at save de tunge grene af, inden vi går i gang med den egentlige træfældning.

En træfældning er ikke bare en træfældning. Der kan være stor forskel på, hvordan træet skal fældes alt afhængigt af, hvilke adgangsforhold der er, og hvor højt træet er. 

Vi udfører følgende former for træfældning:

  • Beskæring
  • Topkapning (hvor træet fældes fra toppen af)
  • Fældning af farlige træer (det kan være træer, der hænger ind over el-ledninger eller bygninger).​

​Hvad koster træfældning?

Vores priser på træfældning varierer, da de bl.a. afhænger af, hvor mange træer du skal have fældet, hvor høje de er, og hvordan de er at komme til. Dette har nemlig betydning for, hvilken fældningsmetode vi skal benytte os af. Ønsker du en konkret pris, er vi derfor nødt til at kende lidt nærmere til din opgave.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du et træ, der skal fældes, og ønsker du vores ekspertise? Kunne du tænke dig en billig pris på opgaven, inden vi går i gang, eller vil du høre mere om vores metoder? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig og rådgiver dig. Du kan enten ringe til os på telefon 42 60 73 03 for en uforpligtende dialog, men du kan også altid skrive til vores e-mail jk@jk-maskinrail.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre.

Har du akut behov for professionel træfældning, kan vi kontaktes døgnet rundt på telefonen.

Bliv ringet op

Ønsker du at vi kontakte dig? Så udfyld felterner herunder, så ringer vi hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Medlem af

Firma

Jk-maskinrail.dk ApS

CVR: 39809087

KONTAKT OS

☎ Tlf.: 42 60 73 03

✉ E-mail: jk@jk-maskinrail.dk