Skovservice: alt fra fræsning til udkørsel

Skal skoven tyndes ud? Eller har du brug for hjælp til fræsning af store rødder eller knusning af grene på din mark? Så er vi det rette entreprenørfirma til din opgave.

Hos Jk-Maskinrail.dk ApS laver vi alt i skovservice for landmænd, skovejere og andre, der har brug for hjælp til professionelt udført skovarbejde.

Med vores centrale placering midt i landet har vi nem adgang til Vejen, Esbjerg, Kolding og resten af området. Har du brug for hjælp, står vi klar til at køre ud til dig.​

Lad trygt os tage hånd om skovarbejde for dig

Der er mange fordele ved at lade et professionelt firma som vores entreprenørfirma stå for skovservice. 

Vi har over 10 års erfaring med maskinkørsel og det rette udstyr, som gør det muligt for os at udføre vores skovarbejde meget præcist, stabilt og effektivt. Vi sørger for at udføre vores arbejde præcist og grundigt med respekt for alt omkringliggende.

Du kan derfor trygt lade det i vores hænder at lave skovservice for dig.

Skovarbejde, du kan få udført hos os:

  • Træfældning langs veje
  • Fældeudkørsel
  • Fældebunkelægning til flis
  • Tynding
  • Afdrifter
  • Flishugning
  • Transport af flis med lastbiler/traktor
  • Grenknusning
  • Rodfræsning
  • Køb og salg af råtræ og flis

Og meget mere - vi er altid klar på udfordringer, derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for at få en professionel på din opgave, der ikke står på listen ovenfor. ​

Vi udfører desuden anlægsarbejde og jernbanearbejde.

Vi er købere af både løv- og nåletræ i hele Jylland

Med vores mange afsætningskanaler sørger vi for, at du får mest muligt økonomisk ud af din skov. Vi sælger træ for vores kunder til det danske og asiatiske marked, og har stor erfaring indenfor køb og salg af råtræ – både løv- og nåletræ.

Vi betaler kontant for træet, når det ligger ved bilfast vej – på den måde sørger vi også for, at kunden er sikker på at få sine penge. 

​​

Tynding af skovbevoksninger

Tynding af skovbevoksninger er enormt vigtigt for skovens økonomi og sundhed. For at opnå en stor diameter på sit træ er det vigtigt, at man tynder sin skov rettidigt. Der er forskellige måder at gøre dette på, alt afhængigt af, om det er nål- eller løvskov, og hvilken alder skoven er i. Vi hjælper her med rådgivning og projektering. 

Vil du have et godt tilbud på skovservice? Du kan ringe hele døgnet

Ønsker du vores hjælp til skovservice? Så kan du kontakte os døgnet rundt på telefon 42 60 73 03. Du er også velkommen til at sende en e-mail til os på jk@jk-maskinrail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Ønsker du at vi kontakte dig? Så udfyld felterner herunder, så ringer vi hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Medlem af

Firma

Jk-maskinrail.dk ApS

CVR: 39809087

KONTAKT OS

☎ Tlf.: 42 60 73 03

✉ E-mail: jk@jk-maskinrail.dk